Home / Kleding / Blijmaker: nieuwe collectie zwemgoed van Claessen’s

 

De zomer komt eraan! Dus tijd voor nieuwe zwemkleding voor de kids. En van de nieuwe collectie van Claessen’s word ik heel erg blij.

Claessen’s is een oer-Hollands merk dat is opgericht in 1993 en we vooral kennen van het ondergoed. Het begon met ondergoed, lounge wear en sweaters voor de dames. Later kwamen daar de heren- en kinderlijn bij. Het merk is vooral bekend om zijn goede kwaliteit Sinds enige tijd hebben ze ook een lijn voor de echte kleintjes van nul tot twee jaar. Wat ook erg prettig is van Claessen’s: het is ook heel betaalbaar.

De nieuwe zomercollectie met zwemgoed voor jongens en meiden vanaf twee jaar is superleuk. Het liefst wil je het allemaal hebben voor het komende zomerseizoen. Bij alleen al het zien van de collectie krijg je zin in zon, zee en strand.

Voor de meiden zijn ontzettend leuke zwemshorts, badpakjes en bikini’s met allerlei prints in allerlei vrolijke kleuren. Van papegaaien, bloemen, army, surfing tot panter en neon geel.

Schermafbeelding 2016-05-19 om 10.48.58

Voor de jongens zijn er stoere zwemshorts en zwemboxers met sterren, strepen, bloemen of army en surfing in allerlei fijne knalkleuren.

Schermafbeelding 2016-05-19 om 10.49.32

Je maakt de outfit helemaal af met een schattige pareo of strooien hoed. Wil je je kleintje extra beschermen tegen de zon? Dan zijn er er ook beschermende UV shirts met hippe prints.