Home / Speelgoed / Knuffel met een hartslag

 

Iedere ouder kent het fenomeen wel: je baby wil niet in zijn of haar eigen bedje slapen, maar wel als het bij jou ligt Vooral ’s nachts is dit niet fijn. Want zelf wil je ook zo graag slapen.

Dicht tegen je aan, buik tegen buik, en je kleintje is binnen mum van tijd in dromenland. Zodra je denkt dat je baby heel diep slaapt en wilt weg leggen in zijn of haar bedje, gaan prompt die oogjes weer open en begint de kleine (meestal) weer te huilen Heel frustrerend en herkenbaar voor iedere ouder.

Maar daar is nu iets op gevonden! Het merk Zazu heeft een knuffel met een hartslag ontworpen. De knuffels helpen je kleintje te kalmeren door het nabootsen van de hartslag van de moeder. Daarnaast kunnen ze nog een aantal andere rustgevende geluidjes maken. Zodra je baby begint te huilen, gaat de knuffel werken. Na tien minuten gaat hij automatisch weer uit.

De knuffel is verkrijgbaar als een hondje, ezeltje of schaapje. Ook heel fijn: de knuffel kan in de wasmachine, zonder het geluidsmechanisme uiteraard. Die kan je er gemakkelijk uit halen.

Schermafbeelding 2016-05-19 om 10.43.43