Home / Accessoires / Tips voor originele kraamcadeaus

 

Het is altijd een lastig ding: het vinden van een origineel kraamcadeau. Niemand wil met een cadeautje aan komen die iemand al heeft of wat een vrij doorsnee cadeau is. Je wilt graag iets bijzonders geven. Daarom een aantal tips met leuke, originele (en betaalbare!) kraamcadeaus.

Gepersonaliseerde fopspeen
Veel kindjes gebruiken een fopspeen. In de winkel vind je talloze spenen met printjes, opdrukjes en de alom bekende teksten “I love mommy” of “I love daddy”. Nog leuker is een fopspeen met de naam van de baby cadeau te geven of een fopspeen die je zelf ontworpen hebt.

Gegraveerde bestekset
Iedereen gaat leren eten met bestek. Een eigen besteksetje voor de baby is een origineel cadeautje om te geven. Als je het setje laat graven, maak je het helemaal persoonlijk.

Sieraad
Als je voor een meisje een kraamcadeautje zoekt, is een klein sieraard heel erg schattig. Wat dacht je van een ouderwets bedelarmbandje of bedelkettinkje of een lief armbandje met een naamplaatje.

Goed doel
Je kunt ook twee vliegen in een klap slaan: een origineel kraamcadeau en het steunen van een goed doel. Unicef en Amnesty International bijvoorbeeld hebben hele leuke kraamcadeautjes.

Fair Trade
Wil je graag een mooi en ecologisch verantwoord kraamcadeau geven? Dan moet je bij deze webshop zijn. Hier verkopen ze duurzame, verantwoorde fair trade cadeaus voor baby’s.

Schermafbeelding 2016-05-19 om 10.28.59

Activiteitenknuffel Uil van de Kleine Ooievaar – fair trade kraamcadeaus